Hoe kan je het beste naar Schiphol reizen?

 ‘Bron: https://pixabay.com/photos/frame-company-industry-glass-3302911/’

 

Schiphol is de drukste luchthaven van Nederland. Schiphol heeft circa 71 miljoen passagiers per jaar. Je hebt vele mogelijkheden om naar de een van drukste luchthaven van de wereld af te reizen. Hieronder de mogelijkheden.

 

Je eigen auto

Misschien wel het meest comfortabele om mee te reizen naar Schiphol: je eigen auto. Je reist van deur tot deur, hoeft weinig te slepen met koffers en vertrekt wanneer je wil. Ook kan je makkelijk parkeren op Schiphol. Je hebt verschillende parkeer mogelijkheden, van tot aan voor de deur bij de vertrekhal of wat verderop waarna je met een pendelbus naar Schiphol wordt gebracht

 

De taxi

Iets wat ook comfortabel is, maar erg duur kan zijn, is de taxi. Een rit kan veel kosten als je ver woont van Schiphol. Het is wel comfortabel en je wordt hierbij ook van deur tot deur gebracht.

 

Slapen bij Schiphol

Een fijne manier om je reis te starten is een Park, Sleep & Fly arrangement. Met zo een arrangement kom je met je eigen auto naar een hotel bij Schiphol, slaap je een nacht en word je met een pendel bus gebracht naar de luchthaven en kan je je auto bij het hotel laten staan.

 

De trein

Een goedkope manier om naar Schiphol te reizen is met de trein. Vlieg je vroeg in de ochtend en woon je een stukje verder, dan is de trein geen optie. In de nacht rijden er helaas geen treinen, wel in sommige delen van de Randstad. Vaak zijn enkeltjes vanuit bijvoorbeeld Groningen in de daluren maar 15 euro.

 

Je laten afzetten

Een veelvoorkomende manier om naar Schiphol te reizen is het je laten afzetten door familie of vrienden. Dit is samen met de trein de goedkoopste optie om naar Schiphol te reizen. Wie langer afscheid wil nemen, kan zijn auto kwijt bij een van de parkeergarages van Schiphol.