Top websites

Informatie over het op reis gaan en de verschillende bestemmingen is ruimschoots aanwezig op het internet. Toch is het goed om daar wel het kaf van het koren te weten scheiden omdat je anders wel het risico loop verkeert geïnformeerd te worden en de verkeerde besluiten kan nemen. De onderstaande top websites zijn wel boordevol informatie over de vele mogelijkheden die er zijn op vakantiegebied. Er is over een ruim spectrum gezocht naar de juiste websites die alle aspecten van een vakantie, zowel negatief als positief, goed belichten:

www.belvilla.nl: Een brede kijk op alles wat met reizen te maken heeft vindt je op deze website en worden ook de voordelen van online boeken allemaal goed uitgelegd. Gewoon vanachter jouw computer alle informatie doornemen voordat je op vakantie gaat is altijd meegenomen en zijn er op de site ook tal van bestemmingen te vinden die aanbevolen worden.

www.anwb.nl/vakantie/landeninformatie: In de eerste instantie zou je er niet gauw op komen om de site van de ANWB te bezoeken om meer over een eventuele vakantiebestemming te weten te komen, maar verandert dat wel anders wanneer je eenmaal de site bezocht hebt. Je vindt er namelijk van een groot aantal landen alle relevante informatie zoals de benodigde reisdocumenten en de douane regels. Uitgangspunt van de opgegeven informatie is wel dat de landen bezocht zullen worden met de auto, maar is er ook een heleboel algemene informatie te vinden.

www.naturescanner.nl/veilige-bestemmingen: Deze site zou misschien wel als eerste op de lijst geplaatst moeten worden omdat een ieder een veilige vakantie wil beleven. Ga daarbij niet uit van de prachtige brochures die er aangeboden worden, maar ga eens even zelf op zoek naar informatiebron die een nuchtere kijk op heeft op de verschillende populaire bestemmingen. Het zal je daarbij verbazen hoeveel informatie achter wordt gehouden door instanties die er belang bij hebben om zoveel als mogelijk vakanties te kunnen boeken.

www.christravelblog.com: Veel populaire bestemmingen verspreidt over de hele wereld worden op deze website besproken en is er ook een aparte sectie waar persoonlijke ervaringen kunnen worden gedeeld. Dit komt altijd goed van te pas omdat je zo uit de eerste hand kan vernemen wat de verschillende plekken allemaal te bieden hebben en wat ook de minder prettige ervaringen zijn geweest. Zo krijg je een objectieve kijk op alle zaken die er te vinden zijn, ook de minder prettige.

De informatie die te vinden is op de bovenstaande websites zal zeker van te pas komen bij het plannen van de vakantie. Probeer ook zelf personen te spreken die geweest zijn naar een bestemming die jij op het oog hebt en kom op zo een manier ook veel meer te weten.