Over mij

Het is altijd leuk om te weten wie de persoon is achter al die leuke blogs en zal ik mij daarom ook eens netjes voorstellen. Mijn naam is Mireille en ben ik degene die met de informatieve blogs zoveel als mogelijk lezers te bereiken. De inspiratie hiervoor kreeg ik in mijn tienerjaren toen we eens een keer met het gezin op vakantie naar een ver tropisch landen gingen en niet alles zoals gepland verliep. De informatie die ons was voorgehouden klopte niet met de omstandigheden die wij eenmaal aangekomen op de bestemming aantroffen. Het kwam uiteindelijk wel goed, maar had alles wel voorkomen kunnen worden wanneer we vooraf goed waren ingelicht.

Ik krijg mijn informatie vanuit verschillende bronnen

Het is belangrijk dat ik als uitgangspunt voor mijn blogs niet alleen uitga van wat er op de verschillende websites te vinden is, maar ook zelf in contact treedt met personen die al geweest zijn naar bepaalde bestemmingen of ook iets nieuws hebben geprobeerd die zeker wel het vermelden waard is. Zo krijgen mijn lezers de informatie waar ze vaker op zoek naar zijn. Ik vergelijk ook graag de diverse voor- en nadelen die er zijn voor de verschillende vakantiebestemmingen. Aan de hand hiervan kan een ieder dan een goed beeld krijgen over de verschillende mogelijkheden die er zijn om de vakantie eens ongestoord door te brengen. Geen enkele vakantie mag daarom nog “in het water vallen” om dat meer eens zo uit te drukken.

Natuurlijk maak ik ook dankbaar gebruik van alle informatie die mij wordt toegestuurd en kan dat gebeuren door mij te contacten via het contactformulier.