Is het tijd voor een vakantie en wil je erop uit? Natuurlijk kan dit met een kleine groep, maar een grote groep kan je net zoveel plezier hebben. Houd je van familievakanties of reis je liever af naar het buitenland met vrienden? Dan is dit artikel iets voor jou, want hier laten we je kennismaken met enkele locaties die ideaal zijn voor groepsreizen. We dagen je uit om ze samen met jouw favoriete groep te testen om te zien welke locatie het beste bij jullie past!

Rondreizen in Oost-Europa

Groepsreizen zijn erg leuk. Na een weloverwogen besluit bezoek je ieders favoriete plekken, dus iedereen zal blij zijn. Om te beginnen, Oost-Europese landen zijn geweldige bestemmingen voor een waanzinnige vakantie met zon, zee, strand en bergen. Neem bijvoorbeeld Kroatië en Montenegro; landen met prachtige natuur, watervallen en geweldige stranden. Bosnië en Albanië zijn trouwens perfect voor avonturiers die graag bergen willen beklimmen en genieten van prachtige wandelingen maken. Er is dus voor elk wat wils in deze landen. 

Eilandhoppen in Curaçao  

Wil je genieten van zon, zee en strand op een plek waar je met de Nederlandse taal gewoon heel goed overweg kunt, dan is een vakantievilla Curacao wellicht iets voor jouw groep. Hier vind je de meest blauwe zeeën die geweldig zijn om te snorkelen of een speedboot te huren. Geniet van de kleurrijke hoofdstad Willemstad, een levendige plek en een gastvrije en uitbundige bestemming voor jong en oud. Kortom, er valt genoeg te doen in Curaçao. En als dit eiland niet voldoende is voor je, kun je gemakkelijk de omringende eilanden bezoeken per vliegtuig of boot! 

Vakantie in de Middellandse Zee

De Middellandse Zee is de plaats van zon en zee! Hier kun je genieten van het blauwe water en zwemmen met prachtige vissen zonder dat je Europa hoeft te verlaten. Bezoek de beroemde Spaanse eilanden Mallorca en Menorca, of ga voor een Stifado en een Raki op een van de vele Griekse eilanden. Vanzelfsprekend zijn er prachtige plekken in de Middellandse Zee waar je kunt genieten van natuur en vele buitenactiviteiten.

Neem bijvoorbeeld het Griekse eiland Kefalonia – een van de mooiste, maar voor de meeste toeristen totaal onbekende eilanden. Dit is overigens een prachtig eiland dat bezocht kan worden door gezinnen. Wil je toch liever van het nachtleven genieten, kies dan enkele van de beroemdste Griekse eilanden, zoals Kos, Kreta of Zakynthos. 

Dichtbij huis: De Regio Ardennen

Als je graag met meer mensen op vakantie gaat en ook een natuurliefhebber bent, dan is een vakantiehuis 10 personen in de Ardennen een goede keuze. De Ardennen bieden geweldige groepsactiviteiten zoals lange wandelingen, raften, ziplinen en zelfs sleeën. Zijn jullie op zoek naar een natuurlijk avontuur, dan is de Ardennen ideaal!