Ben je het baasje van een lieve viervoeter? Dan wil je jouw vriend met vacht ongetwijfeld bij je vakantieplannen betrekken. We hebben goed nieuws voor iedereen die de hond ook wil meenemen. Het aantal vakantieparken dat op de wensen van mensen met een hond inspeelt, neemt steeds verder toe. Wil jij dit jaar graag samen met je hond op vakantie? Dan ben je van harte welkom in een eigentijdse vakantievilla die van alle gemakken is voorzien. Hier vinden gezinnen met een hond een fijne uitvalsbasis om te genieten van het veelzijdige Franse landschap, het strand, de cultuur en de overheerlijke keuken. Bovendien biedt een vakantiepark van de vooraanstaande keten FranceComfort een veilige en weidse plek waar de kinderen naar hartenlust met hun favoriete huisdier kunnen spelen.

Gastvrij onthaal voor jou en je hond

In Midden- en Zuid-Frankrijk vind je verschillende prachtige parken met vakantiehuizen die speciaal voor gasten met een hond zijn ingericht. Voor mensen die het niet op prijs stellen om te verblijven in een huis waar deze huisdieren zijn geweest of voor gasten die allergisch zijn voor honden, zijn er uiteraard vakantievilla’s waar die niet welkom zijn. Omdat het op bepaalde parken alleen op aanvraag mogelijk is om een vakantiehuizen te boeken waar honden vakantie mogen vieren, is het belangrijk om bij je reservering op tijd aan te geven dat je jouw viervoeter wilt meenemen. Dan zorgen de beheerders van het door jou gekozen park ervoor dat er een accommodatie voor je in orde wordt gemaakt, waar het jou en je hond aan niets zal ontbreken.

Weidse vakantieparken

Ga je op vakantie met de hond in Frankrijk? Dan is het natuurlijk fijn om te weten dat de vakantieparken zijn voorzien van alle luxe en comfort. Je vindt de parken van FranceComfort die ook honden verwelkomen in: de Aquitaine – Gironde, Poitou-Charentes, Provence, Languedoc en Dordogne – Lot. Op de vakantieparken vind je zwembaden, uitgestrekte speelweides, speeltuinen, tennisbanen, restaurants, WiFi en animatie. Ook de recepties met gastheren en -vrouwen die Nederlands en Engels spreken, behoren tot de aangename faciliteiten. In welke zonovergoten streek van la douce France vieren jij en je gezin dit jaar vakantie met jullie kwispelende vriend?