Het zit allemaal niet mee tijdens de wereldwijde pandemie die er aan de gang is. Naast dat eigenlijk alles stil ligt op dit moment, kunnen we ook (bijna) niet meer reizen. Dat is voor ons als reizigers natuurlijk erg vervelend, maar uiteraard zijn er ook veel ergere dingen met dit virus. We hopen dat het allemaal zo snel mogelijk stopt en er zo min mogelijk mensen onder komen te leiden. Met al deze ellende willen we er natuurlijk wel het beste van maken. In deze blog ga ik jullie meer vertellen over wat je WEL kan doen op dit moment.

Naar het buitenland is een no-go

Volgens de laatste ontwikkelingen kunnen we als Nederlanders alleen naar het buitenland als de reis noodzakelijk is. Vakantie vieren valt hier natuurlijk niet onder. Toch zijn er een aantal dingen die je toch kan doen om nog een beetje het reisgevoel te houden. Denk bijvoorbeeld aan het reizen binnen Nederland. Of ga naar Curaçao nu dat nog wel kan, maar zelf zijn wij daar geen voorstander van.

Parels in Nederland ontdekken

Nederland heeft zoveel moois te bieden en eigenlijk besef je je dat vaak niet helemaal. Ook nu het meeste dicht is, kan je jezelf zeker nog wel vermaken. Denk bijvoorbeeld aan de mooie natuur die Nederland te bieden heeft. Waar bijvoorbeeld? Denk aan de Veluwe of de Utrechtse Heuvelrug. Er komen niet voor niks honderdduizenden toeristen elk jaar naar ons land. Wij van OnlineTravelers begrijpen ondertussen wel waarom!

Geniet van Nederland zonder buitenlandse toeristen

Normaal zijn er dus heel veel toeristen te vinden in Nederland, terecht ook natuurlijk. Maar nu is het juist het moment om te genieten van ons eigen mooie landje zonder al die mensen die in de weg staan voor jouw perfecte foto. Denk dus niet in problemen, maar in oplossingen!

Backpacken door Nederland

Backpacken is een zeer populaire manier van reizen tegenwoordig. En wij snappen dat heel goed! Helaas moeten de mooie tripjes naar Azië, Australië of ergens anders even in de ijskast. Om er toch een leuke tijd van te maken kan je ook backpacken door Nederland. Reis van hotel naar hotel, of van B&B naar B&B, door de verschillende mooie plekken van de lage landen. Wil je meer tips over backpacken in Nederland of andere reizen, bekijk dan snel onze website!