Het is tijd voor vakantie! Neem je een koffer, backpack, trolley of weekendtas met je mee? Wij weten wel waarom wij voor een weekendtas zouden kiezen om mee te nemen als bagage! In dit artikel lees je waarom ook jij op vakantie zou moeten gaan met een ruime weekendtas!

 

Kreukvrij je kleding meenemen op reis

Weekendtas, duffel, duffle, duffle bag, reistas… Deze fijne tas heeft meerdere benamingen. Hoe je ‘m ook noemt, welke naam je er ook aan geeft, één ding staat bij deze tas voorop en dat is dat deze tas erg fijn is om mee te nemen op vakantie. Een weekendtas is namelijk ontzettend ruim en biedt daarom heel veel ruimte aan al jouw spullen. Je kunt je kleding netjes opgevouwen meenemen, en wanneer je eenmaal op de plaats van bestemming bent, zul je zien dat je je kleren nog net zo netjes gevouwen weer uit de tas kunt halen. Dat komt omdat je de tas inpakt op de manier waarop je hem ook meeneemt, bij een koffer zet je deze na het inpakken neer waardoor je kleding kan verplaatsen, verschuiven en gaan kreuken.

 

Niet alleen praktisch, ook heel mooi!

Naast dat je er vele spullen in kwijt kunt, je kleding kreukvrij blijft en je nare geurtjes kunt voorkomen door bewust te kiezen voor een leren weekendtas, is een weekendtas ook gewoon heel erg mooi! Met een prachtige leren weekendtas ga jij in stijl op reis. Leer is een prachtig materiaal dat luxe uitstraalt. Daarnaast kan een leren reistas ook heel zakelijk staan, wat deze tas ook heel geschikt maakt voor een business trip.

 

Lederen weekendtassen zijn uitgevoerd in verschillende mooie kleuren. Vooral neutrale tinten reistassen zijn populair, met een zwart, bruin, cognac of grijs exemplaar zit je altijd goed! Wanneer je toch graag een canvas weekendtas met je meeneemt, dan is Herschel bijvoorbeeld een fijn merk waarbij je terecht kan voor weekendtassen in gave kleuren.